2015. június 18., csütörtök

iTeach.word

iTeach.word - MAGYARORSZÁGI BEMUTATKOZÁS

Az iTeach.world egy amerikai és magyar fejlesztés,
amellyel egy olyan oktatási platformot hoztak létre, 
 melynek célja az on-line tanítás/tanulás megkönnyítése.

A tulajdonosok, Jean-Pierre Guittard és Bodnár Zsigmond, tartottak a bemutatkozó prezentációt a patináns Magyar Tudományos Akadémia Kodály-termében, Radics Gigi énekesnő közreműködésével, aki maga is a rendszer segítségével tökéletesíti angol tudását.



Az iTeach.word lényege:

Több száz tanár, iskola, egyetem belföldön és külföldön segített abban, hogy egy olyan rendszert fejleszthessünk, ahol a tanárok szabadon létrehozhatnak on-line kurzusokat vagy magánórákat, és két kattintással indíthatnak élő, on-line órákat egy virtuális osztályteremben.

Így akár Budapestről is képes korrepetálni egy tanár több debreceni diákot egyszerre úgy, hogy az óradíját a rendszeren keresztül beszedi a diákoktól, és azt megkapja minden második hét végén a bankszámlájára.

A rendszer a diákok oldaláról szintén egy roppant kényelmes és hasznos megoldás, mivel akár otthonról, pl. a nappaliból, a strandon vagy a buszon ülve is részt vehetnek egy teljes nyelvvizsga-felkészítő kurzuson.
 

Az iTeach.world így teszi jobbá az életünket:

1. Megkönnyítjük az on-line oktatás folyamatát: Eddig különböző eszközökre volt szükséged, és úgy hitted, hogy az on-line oktatás bonyolult és speciális. Az iTeach.world egy könnyen használható, funkciókkal teli platform, amely mindent megad a tanárok számára ahhoz, hogy sikeresen tudjanak on-line tanítani – reklámozhatják a kurzusaikat, begyűjthetik a fizetést és taníthatnak on-line.

2. Hatékonyabbá tesszük a tanulás és tanítás folyamatát: Nem megy el idő az utazásra (amely sokszor majdnem 100 %-ig megegyezik a tanulás/tanítás idejével).

3. Könnyen elérhetővé tesszük a tanárokat: a távolság mostantól nem akadályoz abban, hogy a legjobb tanároktól tanulhass.

4. Biztosítjuk a rugalmasságot: tanulj vagy taníts bárhol, bármikor. Például ha éppen otthonról dolgozol, esetleg nyugdíjasként, vagy ha anyukaként vagy otthon.

5. Rengeteg lehetőséget biztosítunk. Például ha a tanárok olyan helyen élnek, ahol előzőleg kevés diákjuk volt, akkor most betörhetnek a piacra és bárhonnan taníthatnak diákokat.

6. Könnyen elérhetővé tesszük a tudást: A tanáraink nem csak “hagyományos” tantárgyakat tanítanak, bármit lehet tanítani/tanulni a rendszerünk segítségével.

7. Nálunk egyszerűen kereshetsz pénzt: mi felszabadítjuk az értékedet (a tudásod értékét) - csinálj pénzt a tudásodból – ne csak a hagyományos munkakörnyezetben. Keress pénzt a szabadidődben!

8. Függetlenséget nyújtunk neked: bárki fejlesztheti a saját online tanítási üzletét.



Célok
 
Célunk, hogy év végére közel egymillió ember tanítson és tanuljon a rendszer segítségével, és nem titkolt további társadalmi célkitűzéseink közé tartozik, hogy Magyarországon az oldalon keresztül tanító tanárok átlagos, havi bevételeit 150 %-al növeljük, így pótolva ki havi keresetüket.

A rendszert itthon Magyarországon magyarok fejlesztették, akikre méltán büszkék lehetünk. Itthon tesszük először elérhetővé, de célunk, hogy az egész világban megismerjenek minket. Megismerjék azt, hogy a magyarok a Prezi, a Ustream, és a LogMeIn után képesek voltak valami nagyot alkotni megint.



Tulajdonosok
 
Jean-Pierre Guittard
Az iTeach.world alapítója egy 56 éves ügyvéd, francia/amerikai állampolgár, aki San Franciscóban él.

Bodnár Zsigmond
Az iTeach.world 27 éves társtulajdonosa és ügyvezetője. Közgazdász, üzletember.



Csapat
 
Csapatunk teljes egészében magyar fejlesztőkből, munkatársakból áll. Célunk, hogy a jövőben is minden munkatársunk magyar legyen, és a magyarországi központból lássa el feladatát.

Annak ellenére, hogy a világ számos pontjára szeretnénk eljuttatni termékünket, hiszünk benne, hogy képesek leszünk a kihívásokat magyar munkavállalókkal megoldani, és közösen sikerre vinni ezt a magyar-amerikai együttműködésen alapuló vállalkozást.


(Forrás: iTeach.word; Daylight Media)

-------------------------------------------------------------


(Leközlő:

 

Polgár Julianna

(szerkesztő- és fotóriporter - volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
sajtóreferens - TIT Stúdió Egyesület - www.tit.hu
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése