2017. február 27., hétfő

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓK ÉS A NYOLC SEAT LEON AUTÓ

Rövidpályás gyorskorcsolya

Nyolc autót vehettek át a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók, akik
a jövő héten kezdődő, rotterdami világbajnokságra készülnek.Budapesten, a Városliget Caféban, 2017. február 27-én tartott, közös sajtótájékoztatón, a magyar Short Track olimpiai válogatott tagjai - szponzorációs szerződés keretében - SEAT Leon személygépkocsikat vehettek át használatra.

,,Néhány éve még csak reménykedtünk benne, de ma már sok esetben a világ nézi a mi hátunkat" - jelentette ki a hétfői, ünnepélyes átadáson Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke.

Papp Zoltán, a SEAT márkaigazgatója arról beszélt, hogy három-négy éve kezdődött ez az együttműködés, továbbá abbéli reményét fejezte ki, hogy a mostani lépéssel segítik megteremteni azt a hátteret, ami elengedhetetlen a kiváló eredményekhez.

,,Ez a megállapodás illik a szponzorációs stratégiánkba" - mondta Papp Zoltán, aki hozzátette, jól szoktak választani, példaként Kovács Katalin korábbi kajakozót és Cseh László úszót említette.

Orendi Mihály, a MOKSZ ügyvezető igazgatója elárulta, decemberben még csak öt autó használatba vételéről volt szó, de a jól sikerült, januári Európa-bajnokságnak (EB) köszönhetően végül nyolc szerepel a támogatói szerződésben.

Liu Shaolin Sándor, aki 500 méteren címvédőként készül a VB-re, úgy nyilatkozott, hogy ezen a szinten már minden apróságnak jelentősége van, az új autónak köszönhetően például több idő juthat majd az edzések közötti pihenésre.

A szponzorációnak köszönhetően Heidum Bernadett, Jászapáti Petra, Keszler Andrea, Bácskai Sára Luca, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba vehette át a kulcsokat, közülük Jászapátinak és Liu Shaoangnak még nincs jogosítványa, ők a szezont követően szeretnék megszerezni a vezetői engedélyt.

A magyar csapat jövő hétfőn utazik Hollandiába, ahol pénteken kezdődik a szezont lezáró világbajnokság.(Forrás: MTI)


--------------------------------------------------------

(Fotó: Polgár Julianna (JulCSIllag-fotó®))

--------------------------------------------------------

(Szerző/Leközlő:


Polgár Julianna
(szerk.- és fotórip., könyvtáros - volt Duna TV, MTI – gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com)
tag - Magyar Újságírók Közössége - nemzetközi sajtóig. szám: R-1649)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJA
 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése