2016. december 7., szerda

EREDMÉNYES A FRADI ÉS A GYÓGYFÜRDŐ KAPCSOLATA

Folytatódik a jól működő Fradi-Gyógyfürdő kapcsolat


Újabb egy évre szóló együttműködési megállapodást kötött
a Ferencváros női kézilabda szakosztálya,
valamint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.Hétfő délelőtt (2016. december 5-én) sajtótájékoztató keretein belül megújította a támogatói megállapodást a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., valamint az FTC női kézilabda szakosztálya.

A Széchenyi Gyógyfürdőben hétfőn tartott szerződéskötéskor Szőke László, a Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy a 2010-es évek környékén veszteséges céget a tudatos fejlesztéseknek köszönhetően sikerült nyereséges vállalattá fejleszteni, így most már nemcsak a fővárosi gyógyfürdőkbe érvényes bérletettel - éves szinten 3 millió forint értékben -, hanem 30 millió forinttal is tudják támogatni a Ferencváros női kézilabda szakosztályát. Céljuk, hogy a kiemelt spotegyesületi támogatás révén a gyógyfürdőket külföldön még ismertebbé tegyék, és erre remek partner a női Bajnokok Ligájában is érdekelt FTC-Rail Cargo Hungaria csapata, amely a válogatott gerincét adja - tette hozzá.

Jeney Zsolt Ákos, az FTC női kézilabda szakosztályának elnöke elmondta: 2011 óta létezik az együttműködés a két fél között, ,,kicsiben kezdték", és most jutottak el odáig, hogy a Zrt. - jó gazdálkodása révén - már pénzzel is támogatja a kézilabdázókat.

Kiemelte: a külföldiek számára is érdemes reklámozni a budapesti gyógyfürdőket, a Bajnokok Ligája kiemelkedő csapata kiváló reklámhordozó, és a mezekre felkerül a Budapest Spa logó. Megjegyezte: az együttműködés jó példa arra, hogy egy fővárosi cég tud támogatni egy budapesti klubot.(Forrás: MTI)


----------------------------------------------------

(Fotó: Polgár Julianna (JulCSIllag-fotó®))

----------------------------------------------------

(Szerző/Leközlő:


Polgár Julianna
(szerk.- és fotórip., könyvtáros - volt Duna TV, MTI – gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
főszerkesztő - KULTÚR-SZÍNTÉR -
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJANincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése