2015. február 20., péntek

REZZENÉSEK - KECZELY GABY EGYÉNI KIÁLLÍTÁSA

REZZENÉSEK

REZZENÉSEK címmel nyílt meg a Magyar Kultúra Napján Keczely Gaby egyéni kiállítása a TIT Stúdió Egyesület (XI. ker., Zsombolyai u. 6.) székházában 2015. január 22-én, ahonnan a nagyszámú látogatók közül senki sem távozott REZZENÉStelen arccal; Gaby képei – többnyire elektrografikák, számítógépes montázsok és néhány fotó – láttán.

 Kemény János nyitóbeszédében ügyelt arra, hogy a rekeszizmok se maradjanak REZZENÉStelenül. Mellette Gaby által felkért előadók, a társművészek fokozták az est remek hangulatát zenei, énekes és versprodukciókkal. Természetesen Kölcsey Himnusza is elhangzott, hiszen e, negyedszázada az alkotmányba is belefoglalt, jeles nap az 1823. jan. 22-én végleges formába rendezett mű évenkénti megünneplése.
 
A késők, sőt az időben érkezők közül is a később jövők állva maradtak, mivel a fürgébbek időben megtartották székfoglalójukat. Ez sem okozott azonban zördülést (ahogy az egyéb székfoglaló helyeken gyakran előfordul), itt a lelkeket megREZZENtő képzőművészeti alkotások által keletkeztek újabb és újabb kellemes REZZENÉSek.
 
Szép este volt. És egyben a MÚOSZ Magyar Karikatúraművészeti Szakosztály egyik tagjának újabb sikere.
 
A kiállítás febr. 5-ig tekinthető meg.


(Szövegforrás: JanÉsz)

----------------------------------------------------------------------------

(Fotó: JulCSIllag-fotó®)


(Szerző/Leközlő:

 
Polgár Julianna

(szerkesztő- és fotóriporter - volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
sajtóreferens - TIT Stúdió Egyesület - www.tit.hu
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com)-------------------------------------------------------------------------------------------

 
POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJA
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése