2014. február 24., hétfő

NAGY ÉRTÉKŰ ADOMÁNY A MISINA MENTŐCSOPORT EGYESÜLETNEK

Nagy értékű adomány a MISINA Mentőcsoport Egyesületnek.

A MISINA Mentőcsoport speciális kutyás mentőegységét nagy értékű felszereléssel támogatta meg a Bende Művek. Az adományozó a professzionális kutyakiképző eszközökkel a speciális mentőegység fejlesztéséhez, valamint a hatékonyabb speciális mentéshez és katasztrófa-elhárításhoz szeretne hozzájárulni. Az éves szerződés aláírására, ill. a professzionális kutyakiképző eszközökből álló tárgyi adomány első részének átadására 2014. február 22-én került sor a Bende Művek új központjában.

 


A mindössze 21 főt számláló méltán híres pécsi MISINA Mentőcsoport Egyesület főként Baranya megyében és a Dél-dunántúli régióban végez katasztrófa-elhárítást és speciális mentést, valamint szükség esetén, az ország egész területén és külföldön nyújt segítséget a bajba jutottakon.

Az egyesület a speciális kutyás mentőegység állatainak kiképzésére különös figyelmet fordít, hiszen segítségükkel számos emberélet menthető meg. Ehhez a rendkívül összetett feladathoz és a terület fejlesztéséhez, valamint a speciális mentéshez és katasztrófa-elhárításhoz kívánt hozzájárulni a professzionális kutyakiképző eszközöket gyártó Bende Művek.

„A nagylelkű felajánlás révén hatékonyabban tudjuk kiképezni mentőkutyáinkat. A Bende Művek a hazánkban és külföldön bekövetkező katasztrófák elhárításához és a sérültek sikeresebb kutyás mentéséhez járult hozzá ezzel az adománnyal”. – mondta Bodor Csaba, a MISINA Mentőcsoport Egyesült elnöke.

A Bende Művek életében bekövetkezett pozitív változások arra ösztönözték a céget, hogy egy társadalmilag is fontos tevékenységet támogasson. Az éves szerződés aláírásával egy hosszú távú együttműködés szándékát nyilvánították ki a partnerek.

„A MISINA tevékenysége mindannyiunk dicsősége nemzetközi szinten is, így megérdemlik, hogy példaértékű munkájuk támogatásra leljen. A Bende ehhez a magas színvonalú szakmai tevékenységhez kíván hozzájárulni.” – tette hozzá Bende Gábor, a Bende Művek tulajdonosa.

A tárgyi adomány első részének hivatalos átadásának a Bende Művek új központja adott helyet. A közel 30 éve kutyaoktató eszközök és kutyasporthoz szükséges felszerelések gyártásával foglalkozó cég, kiváló minőségű termékeket állít elő folyamatosan bővülő Budapesttől 50 km-re fekvő beloianniszi gyárában. Az akadálymentesített, 350 négyzetméteres budapesti üzletükben a szakértelem és a minden igényt kielégítő professzionális kutyás eszközök tárháza várja az oda látogatókat.
 
 
(Szövegforrás: Bende Művek)
 
------------------------------------------
(Fotó: JulCSIllag-fotó®)
(Szerző/Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő- és fotóriporter – volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
alapító-főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))
_____________________________________________________________________
 
 
POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJA - HANGULATKÉPEK AZ ADOMÁNY
EGY RÉSZÉNEK ÁTADÁSÁRÓL (Fotó: JulCSIllag-fotó®):
 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése