2014. február 19., szerda

EVENT TOUCH KONFERENCIA


EVENT TOUCH KONFERENCIA AZ ÚJONNAN MEGNYITOTT PESTI VIGADÓBAN!

Ahogy korábban hírül adtuk, a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége 2014. március 18-án kedden, 9.30-17.00 óráig, a Pesti Vigadóban rendezi meg hagyományos szakmai konferenciáját.
 


A szakmai nap összeállításakor a szervezők a sokszínűségre törekedtek, így az elengedhetetlen fontosságú témák mellett figyelemfelkeltő és gondolatébresztő előadásokat is beválogattak a programba.

Az érdeklődők különböző területekről, de a rendezvényszervezéshez kapcsolódóan hallhatnak érdekes információkat. Többek között szó lesz hazánk új kongresszusi központjának kérdésköréről, az információtechnológia és a közösségi média újdonságairól, a rendezvények biztonságtechnikai követelményeiről, továbbá gasztronómiai, technikai, környezetvédelmi és adóügyi kérdésekről.

A rendezvény rangját emeli, hogy a MaReSz konferenciája egyben a felújított Pesti Vigadó első nyilvános bemutatkozása is, melyre a rendezvényszervezők mellett szeretettel várják, a téma iránt érdeklődő tanárokat, diákokat és társ szakmai képviselőket is.

Az Event Touch - Térjünk a lényegre! elnevezésű, korábban MaReSz Napként ismert esemény - az ismeretszerzés mellett - kiváló alkalmat teremt a rendezvényszervező szakma képviselőivel történő személyes találkozásra is.

***

A leggyorsabbak extra kedvezménnyel vehetnek részt az EVENT TOUCH konferencián március 18-án, a Pesti Vigadóban. A rendezvényszervező szakma kiállítással egybekötött programjára február 28-ig kiemelten kedvezményes áron lehet jelentkezni!
 
Jelentkezzen már most az EVENT TOUCH-ra!

Kiemelten kedvezményes regisztráció 2014. február 28-ig!

***

A kiállítói lehetőségekről érdeklődni lehet a horvath.agnes@maresz.hu e-mail címen vagy a 70/219-1023-as telefonon, Horváth Ágnes főtitkárnál.

Az Event Touch konferencia további részleteit és programját keresse a www.maresz.hu weboldalon.


(Forrás: MaReSZ Főtitkárság)
 
--------------------------------------------
(Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő- és fotóriporter – volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
alapító-főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése