2014. február 10., hétfő

KÖSZI ANYU! - EGY FOTÓS SZEMÉVEL

KÖSZI ANYU! - EGY FOTÓS SZEMÉVEL

Egyedülálló P&G fotókiállítás nyílt a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok alkalmából a Városliget Műjégpálya épületében


A Procter&Gamble (P&G), az ötkarikás játékok világszintű partnere, „Köszi Anyu!” programja keretében egyedülálló fotókiállítással tiszteleg az édesanyák előtt a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok alkalmából. A P&G őszintén hisz abban, hogy minden édesanya, legyen szó aranyérmes olimpikonok vagy eleven gyermekek szülőjéről, megérdemli a támogatást és az elismerést mindennapi fáradozásaiért.




A fotókiállítás-megnyitóval egybekötött ünnepélyes sajtótájékoztatón (Városliget Café) a P&G részéről Karancsi Zsolt szóvivő, a MOB képviseletében Dr. Magyar Zoltán alelnök ismertette a vállalat és a szervezet szoros együttműködésével megvalósuló, „Köszi Anyu!” kampány céljait és eredményeit, és kívánt sok sikert a Szocsiban versenyző magyar sportolóknak. A sajtótájékoztatón, kerekasztal-beszélgetés keretében ismert sportolók - Engi Klára jégtánc olimpikon, Szabó Szilvia kajakozó olimpikon, valamint Szuper Levente jégkorongozó, a P&G jégkorong-utánpótlást támogató, téli olimpiai kampányának sport nagykövete - osztották meg karrierjük legemlékezetesebb pillanatait és a család ebben betöltött szerepét. A sportolók külön köszönetet mondtak az eseményen résztvevő édesanyjuknak (és általában szüleiknek) töretlen támogatásukért.


Az eseményen a P&G bemutatta a „Pick Them Back Up – Hogy soha ne adjuk fel!” címet viselő reklámfilmjét, amely a vállalat 2012. évi Londoni Olimpiai Játékokon debütáló, több mint 21 milliós nézettséggel büszkélkedő „Best Job” filmjének folytatása; valamint ünnepélyesen megnyitotta a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok ideje alatt megtekinthető, „Köszi Anyu!” fotókiállítást. A február 7-23. között nyitva tartó fotókiállítás fekete-fehér portréi a P&G „Köszi Anyu!” kampányának idei sportnagykövete, Szabó Milán Gábor sífutó olimpikon és édesanyja különleges viszonyát mutatja be. Edző, barát és anya – Szabóné Prisztás Marianna mindez egy személyben Milán számára.

„Milán, amellett, hogy nagyszerű sportoló, derűs és vidám természet, akárcsak Mariann. Nagyon könnyű volt velük dolgozni, jó hangulatban telt a nap, ahogy az a kiállításról készült werkfilmben is látszik.” – mondta Trunkó Bálint fotós.

A vállalat idén Marianna és Milán történetén keresztül szeretné felhívni a figyelmet az anyai támogatásra, amely nélkül a sikerről mindannyian csak álmodhatnánk. A P&G Szabó Milán édesanyján kívül több mint 20 ország olimpikonjainak édesanyját utaztatja ki a Szocsi Téli Olimpiai Játékokra, akiknek másképp nem nyílt volna lehetőségük a helyszínen támogatni gyermeküket. Marianna, férje és második fia társaságában már megérkezett Szocsiba és az Olimpiai Park területén életre hívott P&G Anya Rezidenciára, hogy együtt követhessék végig élőben a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok ünnepélyes megnyitóját.

A P&G Anya Rezidencia az Olimpia alatt az otthon kényelmével várja az édesanyákat és a sportolók családját, barátságos környezetet biztosítva a kikapcsolódásra, a versenyek közös megnézésére és a tapasztalatok megosztására. Emellett az Anya Rezidencián a Pantene®, a Max Factor® és a Gillette® több mint ezer kényeztető szépségápolási szolgáltatással fogadja az édesanyákat, míg a Pampers® a kisgyermekes családokra is gondol.


***

A P&G-ről

A P&G termékeit naponta 4,8 milliárd ember használja világszerte. A vállalat portfoliójába olyan elismert, minőségi és vezető márkák tartoznak, mint az Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella®, and Whisper®. A P&G mintegy 70 országban van jelen. A vállalatot és termékeit érintő legfrissebb hírekért látogasson el a vállalat weboldalára.

P&G, az ötkarikás játékok nemzetközi partnere

A P&G először az Egyesült Államok Olimpiai Bizottságával működött együtt a 2010-es Vancouveri Téli Olimpiai Játékok kapcsán. Ezt követően a vállalat 10 éves, 2020-ig tartó hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal, és az ötkarikás játékok világszintű kiemelt támogatójává vált.

Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble idén is útjára indítja globális „Köszi Anyu!” kampányát, mely a sportolók mögött álló édesanyákat helyezi középpontba azáltal, hogy köszönetet mond nekik mindazért, amit anyaként tesznek gyermekeikért. A Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal kötött együttműködés keretében megvalósuló projekt a P&G 175 éves fennállásának legnagyobb kampánya.

***

A 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékokról

A XXII. Téli Olimpiai Játékok 2014. február 7-23. között kerülnek megrendezésre, melyen 85 ország több mint 6000 egyéni és csapatjátékban induló sportolója vesz rész. 7 olimpiai sportágban összesen 98 eredményhirdetésen állhatnak a dobogóra a sportolók, amely 12-vel meghaladja a 2010-es Vancouveri Olimpiai Játékok, 14-gyel pedig a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékok során kiosztott érmek számát.

A XI. Téli Paralimpiai Játékok 2014. március 7-16. között kerülnek megrendezésre, amelyen 45 ország 1650 egyéni és csapatjátékban induló sportolója versenyzik egymással. 5 sportágban 72 érmet osztanak majd ki.

A 2014-es Szocsi játékokat mintegy 25 000 önkéntes segíti, és 13 000 sajtó munkatárs, TV és rádió csatorna, fotós vesz részt az eseményeken. A Szocsi Téli Olimpiai Játékokat világszerte várhatóan mintegy 3 milliárd TV-néző fogja követni.



Médiakapcsolat:

Boros Anita
Procter&Gamble
boros.a@pg.com

Halpert Zsuzsa
Open Communications
zsuzsa.halpert@opencom.hu
+3630 529 1424

--------------------------------------


(Fotó: JulCSIllag-fotó®)

(Szerző/Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő- és fotóriporter – volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
alapító-főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése