2015. november 21., szombat

A LEGSZEBB ERDEI SZÁLLODA NOSZVAJON

MAGYAR HOTEL A CSÚCSON - ,,A SZÁLLODAIPAR OSCAR-DÍJASA"

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa 2015-ben elnyerte a World Luxury Hotel Awards által meghirdetett Best Forest Hotel kategória megtisztelő díját.


A kitüntető díj különös jelentőséggel bír, hiszen a noszvaji szálloda az egyetlen magyar hotel, amely a versenyben nem csak az országos kategória, hanem a nemzetközi mezőny legjobbjának bizonyult.

 



 


A szálloda csütörtöki sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt, miniszteri biztos, Noszvaj és térsége országgyűlési képviselője, Magyarország és az egri térség turisztikai sikereiről tartott beszédében úgy fogalmazott: „Világraszóló siker, hogy a noszvaji hotel elnyerte a "szállodaipar Oscar-díját". A képviselő rámutatott arra is, hogy évről évre jobban teljesít a turizmus Magyarországon, a vendégszám 30 %-kal, a vendégéjszakák száma 25 %-kal nőtt 2010 óta. Valamint elmondta, hogy: ,,Magyarország, Budapest, illetve Eger és térsége nemzetközi szinten is divatba jött".

A sajtótájékoztatón beszédet mondott Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója, aki kiemelte, hogy az Észak-Magyarországi Régió az egyik legnépszerűbb, 365-napos úticél hazánkban, mind a belföldi, mind pedig határainkon túlról érkező turisták körében, így jelentős mértékben hozzájárul az ország turisztikai sikereihez.

Farkas Tamás, az  Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ügyvezetője biztos benne, hogy az elismerésben jelentős szerepe van a lélegzetelállítóan szép Bükk hegységnek, Noszvaj településnek és a szálloda minden dolgozójának egyaránt, ám az elnyert díjért külön köszönet jár a szállodára szavazó vendégeknek, akik elismerése valódi fokmérője a sikernek.

Az  Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa páratlan szépségű, erdei környezetben olyan család- és bababarát szolgáltatásokat nyújt vendégeinek, ahol a család minden korosztályának garantált a tökéletes pihenés és felfrissülés.

Az enteriőr Varró Zoltán, neves belsőépítész, lakberendező szakember keze munkáját dicséri, aki külföldi tartózkodása miatt, videó üzenetben csatlakozott az ünneplőkhöz épp úgy, mint Kamarás Iván, színművész, aki visszatérő vendége a szállodának mert - ahogy fogalmazott - különleges feltöltődésre, igazi relaxálásra nyílik lehetősége minden alkalommal, amikor az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban tölti szabadidejét.


(Forrás: http://oxigenhotel.hu/)


További fotók az előző díjátadásról (!):

----------------------------------------

(Fotó: JulCSIllag-fotó®)

----------------------------------------

(Szerző/Leközlő:


Polgár Julianna
(szerk.- és fotórip., könyvtáros - volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
sajtóreferens - TIT Stúdió Egyesület - www.tit.hu
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))

------------------------------------------------------------------------------------------

POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJA
 


























































































































































 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése