2013. szeptember 26., csütörtök

XI. ÜZLETI TURIZMUS WORKSHOP

Business Travel Show - Üzleti turizmus workshop

2013. október 1–2-án kerül megrendezésre immár 11. alkalommal a Business Travel Show (BTS) a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „B” pavilonjában. Több mint 50 turisztikai szolgáltató – szálloda, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég, programgazda és számos egyéb, az üzleti utazáshoz kapcsolódó szolgáltató várja izgalmas helyszíneivel, új programlehetőségeivel és kedvezményeivel az céges utaztatókat, konferencia- és rendezvényszervezőket, üzleti találkozók, tréningek és továbbképzések szervezőit.
 A rendezvény újdonsága, hogy az idei évtől teljes mértékben a B2B találkozókra épít és három workshopból áll. Az első napon a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében 20 országból közel 50 külföldi szakmai meghívott - úgynevezett hosted buyer - érkezik az eseményre, hogy előre egyeztetett időpontokban közvetlen tárgyalásokat folytassanak a magyar turisztikai szolgáltatókkal. Az esemény másnapján, október 2-án a hazai üzleti turisztikai cégek képviselői fogadják az érdeklődőket, akik előzetesen bejelentkeznek az online időpont egyeztetési rendszeren keresztül. Ezen a napon 14.00 órakor kezdődik az immár szokásosnak mondható szakmai konferencia - a B pavilon 1. emeleti médiatermében -, amelyen ezúttal is számos, eddig még sehol nem publikált szakmai információt, újdonságot hallhatnak a résztvevők.

Az előadások:

· A Turizmus Kft. és a Lufthansa közös, hiánypótló kutatásának bemutatása a hazai üzleti utazók szokásairól

· A Magyar Turizmus Zrt. előadása az idei első félév MICE piaci statisztikáról és kilátásokról

· Az Amadeus Magyarország az üzleti utazás tendenciáit mutatja be a 21. században

· Régi arc, új szerepben. Bemutatkozik a turisztikai szakmának Bán Teodóra, a BFTK új igazgatója

Ezt követi október 2-án 17.00 órakor a tavalyi évben már nagy sikerrel megrendezett Speed Business Meeting. Ennek keretében a résztvevők 10 perces B2B találkozók alkalmával mutathatják be cégüket, szolgáltatásaikat a francia, a svájci, az olasz, a brit, a német, az ír, a kanadai és a holland kereskedelmi kamara, valamint a Joint Venture Szövetség tagjainak.

A három workshopot még az első nap estéjén egy nagyszabású fogadás is kiegészíti - ezúttal a Buddha Bar Hotelben -, amely további remek lehetőséget kínál a résztvevők számára a külföldi szakmai vendégekkel történő kötetlen beszélgetésekre.

A rendezvény megközelítése szempontjából is fontos információ, hogy a szervezők transzferbuszokat indítanak Budapest központjából, a Westend Hilton – Hungexpo – Westend Hilton útvonalon mindkét nap folyamán. A pontos menetrendről az esemény weboldalán, a látogatói információk menüpont alatt kapnak információt az érdeklődők.

A rendezvény egy időben kerül megrendezésre a Printexpo, a Budatranspack szakkiállításokkal, valamint a Business Expo üzleti szolgáltatások seregszemléjével.

További információkért látogasson el a Business Travel Show honlapjára, a www.bts.hungexpo.hu címen vagy kövessen bennünket a Turizmus Kft. facebook oldalán.
 
 
(Forrás: Turizmus Kft.)
 
 
-----------------------------------
 
(Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő- és fotóriporter – volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése