2013. április 20., szombat

ERDÉLYORSZÁG AZ ÉN HAZÁM - MÁSODIK HÍRLEVÉL

Kedves erdélyi és Erdélyből elszármazott
Honfitársaink, Barátaink, Testvéreink!

Második Hírlevél

 

A Szervezőbizottság nevében örömmel jelzem Nektek/Önöknek: szépen haladunk a Fesztivált előkészítő szervező munkálatokkal. A háromnapos program összeállt, megtekinthető a www.erdelyhon.hu honlap/fesztivál/program oldalon. Támogatóink és médiatámogatóink is szépen szaporodnak, kiemelt médiatámogatónk a Duna Televízió, mely Kívánságkosár műsorában többször foglalkozik majd az erdélyi világtalálkozóval, előadóinkkal, fellépőinkkel.
 
Mivel a világháló ma már nélkülözhetetlen hírforrás, külön örvendünk az www.erdely.ma népszerű hírportálnak, szintén kiemelt médiatámogatónk, valamint szíves figyelmetekbe ajánljuk a Csángó Rádiót - www.csangoradio.ro! Természetesen köszönet minden támogatónknak és médiatámogatóinknak! Megtekinthető: www.erdelyhon.hu honlap/támogatók oldalon. Várjuk további támogatóink, médiatámogatóink jelentkezését!
 
Leendő támogatóink (vállalkozók, nagyvállalatok képviselői) és a Fesztivál iránt érdeklődők számára találkozót szervezünk 2013. április 27-én 17 órakor a Bujdosó Székely Vendéglőben (cím: 1191 Budapest, Szabó Ervin u. 37. Megközelíthető az M3-as metróval/Kőbánya-Kispest végállomásnál), ahol várjuk javaslataikat, támogató felajánlásaikat! Mecénásokra szükségünk van, hisz a Világtalálkozó alulról szerveződő civil kezdeményezésre valósul meg immár hetedik alkalommal. A találkozót követően 20 órakor Tótpál Szilvia operaénekes, koloratúr primadonna estjére kerül sor, melyre vendégeinket székely vendéglátással (áfonya pálinkával és sajtos, köményes pogácsával) várjuk! A Bujdosó Székely Vendéglőben szombatonként nívós programokkal várják az érdeklődőket! Honlap: www.bujdososzekelyvendeglo.hu
 
Az Erdélyország az én hazám Világtalálkozó 64 kiváló programja közül mi most a Labdarúgó-kupa az autonómiáért sportmérkőzésre hívjuk fel szíves figyelmed/figyelmét, melyre már most várjuk mindazon csoportok (5 + 1 fő) jelentkezését, akik e sportágon keresztül szeretnék felhívni a közvélemény figyelmét az erdélyi autonómia szükségességére!
 
Az erdélyi autonómia létkérdés témakörben tart előadást Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke 2013. május 24-én 19 órakor a budapesti Bujdosó Székely Vendéglőben, ahová nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 
Felhívjuk szíves figyelmed/figyelmét arra, hogy a nagy érdeklődés miatt már most tanácsoljuk szálláshelyének biztosítását előzetes helyfoglalással, valamint jegyét is megvásárolhatja kedvezményes áron! A környező településekről érkezők 50%-os jegyvételi kedvezményben részesülnek! Részletes tájékoztató megtekinthető a www.erdelyhon.hu/szállások és belépők oldalon.
 
Évek óta őrzött mottónkkal várunk az idei „Erdélyország az én hazám Világtalálkozóra”: „Őseidnek szent hitéhez, / Nemzetséged gyökeréhez, / Testvér, ne légy hűtlen soha!” (Újházy).
 
Találkozzunk Veled/Önnel Verőcén, a Csattogó-völgyben 2013. június 28-30-a között!
 
A Jóisten hathatós áldását kérve Fesztiválunkra, nagyrabecsüléssel köszöntelek/köszöntöm:
 
Budapest-Verőce, 2013. április idusán

Frigyesy Ágnes
újságíró, médiafőnök

Erdélyország az én hazám Világtalálkozó, 2013.

www.erdelyhon.hu, www.szekelykor.hu, www.csattogovolgy.hu




(Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése