2017. december 12., kedd

AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017. DÍJ

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017. díj 

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017. díj ünnepélyes átadása 
2017. december 1-jén, 11:00 órakor, a Magyar Nemzeti 
Múzeumban (MNM), a gróf Széchényi Ferenc teremben kezdődött. A díjátadó fővédnöke Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter volt. Képviseletében Marczinkó Zoltán István, a minisztérium vállalati kapcsolatokért felelős, helyettes államtitkára volt jelen, aki Varga Benedek, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatójának köszöntője után méltatta a díjak jelentőségét.

Ezt követően Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke ismertette a díj alapításának hátterét, célját. Michaletzky Géza, a Bíráló Bizottság elnökének összefoglaló indoklását követte a díjak átadása.

Így az első és a második kategóriában a fődíj, az innováció, a termelékenység, a társadalmi felelősség vállalás díjai, a Széchenyi Család különdíja, a döntéshozó női vezető méltatása, a Bridge-Budapest díj és az oklevelek átadására került sor.

A díjakat, okleveleket átadta: Marczinkó Zoltán István, helyettes államtitkár; Varga Benedek főigazgató; Fodor István, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Konzisztóriumának elnöke; Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke; Sunyovszky Sylvia, a Polgári Hermina Alapítvány elnöke; Széchenyi Géza, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumának tagja; Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője; Széchenyi Márk és Széchenyi Krisztián. a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumának tagjai.------------------------------------------------------------

(Fotó: Polgár Julianna (JulCSIllag-fotó®))

------------------------------------------------------------

(Szerző/Leközlő:


Polgár Julianna
(szerk.- és fotórip., könyvtáros - volt Duna TV, MTI – gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
nyelvi lektor, korrektor, adatrögzítő - MMgM
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com)
tag - Magyar Újságírók Közössége - nemzetközi sajtóig. szám: R-1649)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJA
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése