2013. december 2., hétfő

HÁROM NÍVÓS SZAKMAI DÍJAT KAPOTT A NOSZVAJI OXIGÉN SZÁLLODA

Különleges nemzetközi elismerés a noszvaji Oxigén Szállodának

A legszebb az új szállodák között.

Különleges elismerésben részesült a 2012-ben megnyílt noszvaji Oxigén Hotel**** & Zen Spa Szálloda. A csodálatos természetes környezetben fekvő, különleges hangulatú hangulatú szállodát a rangos International Hotel Awards választotta a Legszebb Új Építésű Hotelnek.





Az International Hotel Awards minden évben meghirdeti a legjobb szállodák és vendéglátóipari vállalatok világméretű versenyét, melyben 17 kategóriában ítélnek oda rangos díjakat. 2013-ban a szakmai zsűri a noszvaji hotelt ítélte legjobbnak a „The Best New Small Hotel Construction & Design” kategóriában.

Az ünnepélyes díjátadáson Dr. Nyitrai Zsolt a térség országgyűlési képviselője a hazai turizmus fejlesztésének fontos elismeréseként értékelte az Oxigén Hotel & Zen Spa számára most odaítélt díjat. Kiemelte, hogy Észak-Magyarország turizmusa ma már az országos átlag duplájával növekedik és ebben nagy szerepet játszanak a részben uniós forrásokból megvalósuló olyan fejlesztések, mint a tavaly megnyílt noszvaji szálloda.

A turizmus nemzetközi trendjeinek megfelelve a fejlesztés és a tervezés során különös hangsúlyt kapott az egyéni arculat és a funkció harmóniájának megteremtése. Az egykori kastély megőrizte angolos eleganciáját, miközben az új funkcióknak és a családi turizmus különleges igényeinek is megfelel.

 
 
Mint Farkas Tamás tulajdonos elmondta, a középpontban már a tervezés időszakában is a gyerekbarát funkció megteremtését állították, amit Varró Zoltán tervező és designer ültetett át a gyakorlatba.

A hotel belsőépítészeti koncepciója az új épületben rejlő kettősséget ötvözi. Egyszerre él itt egy 19. századi kúria bája és a modern keleties kultúra letisztultsága. Ez a kettősség párosult a természeti környezet szépségével és a kristálytiszta noszvaji levegővel, a tájegység különleges boraival és gasztronómiájával.
 

 
A nívós nemzetközi elismerés mellett másik két díj átadására sor került a rendezvényen. Az Oxigén Hotel - az ország legnépszerűbb szálláshelyei között évente megrendezett versenyben - harmadik lett, és emellett Ingatlanfejlesztési nívódíjban is részesült.
 
 
(Szövegforrás: Oxigén Hotel**** & Zen Spa; oxigenhotel.hu; zenspa.hu)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
(Fotó: JulCSIllag-fotó®)
(Szerző/Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő- és fotóriporter – volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése